Biorezonanta

Biorezonanta

Investigatie a intregului organism fara radiatii si fara efecte secundare, biorezonanta magnetica depisteaza afectiunile chiar si in faza incipienta, in doar o ora si este folosita si ca metoda de tratament. Un mare avantaj al acestei metode de evaluare este acela ca poate fi folosita de oricine: adulti, femei insarcinate, copii, chiar si de bebelusi si de varstnici. Singura contraindicatie o prezinta cei care au stimulator cardiac. Pentru a beneficia de un astfel de test, nu ai nevoie de pregatiri speciale, deoarece biorezonanta magnetica presupune doar conectare la niste electrozi la nivelul capului, mainilor si picioarelor.

Foloseste unde magnetice
Biorezonanta consta in patrunderea in organism a undelor magnetice de joasa frecventa, care sunt inregistrate si analizate de un computer la iesirea din corp. Aceasta testare cuprinde 55 de masuratori electrice diferite, iar aparatul inregistreaza valorile a peste 8.000 de substante din organism, precum si dezechilibrul acestora. Biorezonanta magnetica actioneaza la nivelul ADN-ului, in interiorul celulei. Cu ajutorul undelor magnetice care sunt generate la nivelul celulelor, tesuturilor si organelor, se pot depista formele incipiente ale bolilor nervoase, respiratorii, cardiovasculare, osoase, digestive, fie ele acute sau cronice.

Testarea se face intr-o singura sedinta
Pentru o evaluare generala a organismului, ai nevoie doar de o singura sedinta, care dureaza o ora. Un mare avantaj este acela ca rezultatele se primesc pe loc. Testarea poate sa fie urmata de sedinte de terapie, daca se observa anumite afectiuni. sedinta terapeutica dureaza tot o ora. in functie de gravitatea bolii, specialistul poate recomanda pana la trei sedinte saptamanale. Numarul de sedinte variaza insa de la o persoana la alta. Terapia propriu-zisa este insotita de indicatii ale specialistului cu privire la stilul de viata, la dieta individualizata si chiar la folosirea remediilor naturale.

Reevaluarea, dupa trei luni
Dupa efectuarea numarului de ore indicate, terapia continua cu sedinte de intretinere, in jur de doua-trei pe luna. Dupa trei luni de terapie si de tratament naturist, se revine la control si se face o reevaluare generala a organismului.

Reduce efectele adverse ale medicamentelor
Terapia cu biorezonanta magnetica si tratamentul naturist se pot face in paralel cu tratamentul indicat de medicul alopat. Avantajul este ca astfel se reduc efectele adverse ale medicamentelor de sinteza.