Filtre apa

Remedii florale Bach
9 mai 2014
Hidratarea organismului
15 ianuarie 2016
Alegeti sa achizitionati un purificator de apa din urmatoarele motive:

Daca-l achizitionati 

• Aveti in permanenta acasa apa purificata atat pentru baut cat si pentru gatit.

• Va protejati sanatatea atat dumneavoastra cat si a celor dragi. Sanatatea nu se ia si nici nu se da, ea se pastreaza. Depinde de fiecare dintre noi cat de mult dorim sa o pastram.
Organismul uman reprezinta mai mult de 70% apa. Este importanta calitatea ei? Daca nu, atunci ce este mai important? Ce este mai important decat 70% din corpul tau ? Daca stai in loc si realizezi ca tot cea ce exista in lumea asta nu are nici o valoare daca nu esti sanatos, atunci realizezi si faptul ca rolul apei in organism ( si nu numai ) este vital.
Sanatatea nu inseamna totul, dar totul inseamna nimic fara sanatate.

• Va protejati timpul si sanatatea prin eradicarea aprovizionarii si a caratului apei imbuteliate.

• Protejati mediul datorita faptului ca nu mai sunteti nevoit sa achizitionati si pet-uri.

• Apa de la purificator este intotdeuna proaspata si in cantitate destula.

• Costurile sunt extraordinar de scazute deoarece durata de viata a filtrelor este mare, ele costa putin iar amortizarea investitiei initiale se realizeaza rapid.

• Consumati apa asa cum trebuie (1,5-2 litri pe zi), va hidratati corpul in mod corect si sanatos.

• Dupa numai sase luni de folosire (dupa ce veti schimba setul de filtre uzate) veti realiza ca tot cea ce vedeti in ele ar fi ajuns implicit in farfuria dumneavoastra si a celor dragi. Abia atunci veti realiza incontestabil ca achizitia unui purificator de apa a fost una dintre cele mai importante decizii pe care a-ti luat-o vreodata in viata dumneavoastra. Abia atunci veti realiza importanta lui si-l veti considera un accesoriu obligatoriu in bucatarie.


Daca nu-l achizitionati
• Daca obisnuiti sa consumati apa de la robinet (din cafeaua pe care o consumati zilnic, din mancaruri, din compoturi sau alte preparate in casa, care toate intr-o masura mai mare sau mai mica contin apa) o sa observati ca a doua zi nu o sa muriti. Nici macar nu va veti imbolnavi. Daca a-ti avea macar un mic simptom poate ca ar fi mai bine deoarece ar fi un semnal de alarma tras la timp. Neavandu-l va veti incuraja singur ca nu este atat de necesar sau daca e necesar nu arde si nu-l veti achizitiona. Poate ca pe moment e mai important zambetul sau sarutul unui copil care va imbratiseaza cand ii daruiti un telefon mobil (poate mai scump) de ultima generatie.
Cea ce nu realizati este faptul ca organismul uman se uzeaza in mod accelerat cu fiecare zi ce trece, uzura care este ireversibila si ireparabila. Tocmai de aceea unii oameni sunt predispusi mai mult la boli, unii oameni sunt mai activi, unii oameni traiesc mai mult si sanatos fata de altii care traiesc mai putin si de la o varsta doar cu medicamente.
Toate aceste diferente sunt date in mare parte de masura in care ti-ai intoxicat corpul.

• Va scoateti sufletul cu caratul apei la bidon de la supermarket si dati fuga seara tarziu sa cumparati o sicla de apa cand realizati ca provizia s-a terminat.

• Aveti in permanenta grija atat a pet-urilor pline cat si a celor goale. In loc sa aveti in casa cat mai mult spatiu veti avea spatii ocupate cu ambalaje pline si ambalaje goale.

• La apa imbuteliata nu aveti garantia ca a fost pastrata la loc intunecat si racoros asa cum prevede fabricantul. Sticlele tip pet sunt nocive daca nu se respecta acesti parametri. In situatia in care sunteti norocos si apa a ajuns la dumneavoastra in regula va trebui sa o consumati in totalitate dupa ce a-ti desigilat sticla. Initial apa nu este contaminata dar expunerea ei la aer reduce aceasta proprietate.

• Cu fiecare litru de apa imbuteliata pe care o cumparati achitati si alte produse si servicii de care nu aveti nevoie. Acestea sunt: costul ambalajului, costul etichetei, costul imbutelierii, costul manipularii si al transportului, costul depozitarii, costul vanzarii, costul intermediarilor,costul transportului la dumneavoastra acasa si costul poluarii mediului cu toate aceste lucruri. Platiti degeaba toate acestea pentru un singur litru de lichid indispensabil vietii.
Daca socotiti cat a-ti cheltui intr-o luna cu achizitia apei imbuteliate atat pentru baut cat si pentru prepararea hranei (asa cum ar trebui), veti avea o imagine de ansamblu asupra acestor costuri. Faptul ca aproape in fiecare zi achizitionati apa si nu platiti totul de odata nu realizati dimensiunea costurilor.

• Consumati apa daca aveti si nu cumva a-ti uitat sa o achizitionati. Daca aveti mai putina o lasati la copii dumneavoastra fiind nevoit sa beti apa de la robinet sau sa rabdati.

• Nu veti sti niciodata de unde vi se trage si veti fi tentat sa dati vina pe orice altceva. Toate acestea deoarece nu veti avea aceasta experienta comparativa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *