Hidratarea organismului

Filtre apa
9 mai 2015
Purificarea organismului
9 februarie 2016

Din punct de vedere calitativ şi cantitativ, hidratarea este de bază în asimilarea optimă a nutrienţilor la nivel celular şi eliminarea completă şi la timp a compuşilor metabolici reziduali din organism.

75% din greutatea corpului nostru conţine apă şi 85% din creier este format din apă. S-a descoperit că o deshidratare de doar 2% în organism va cauza o scădere cu 20-30% a energiei la majoritatea oamenilor. Consecinţele pot fi: dureri de cap, oboseală a minţii şi a organismului, gândire confuză, schimbarea stării de spirit, iritabilitate.

Băuturile răcoritoare sunt foarte acide, având şi un nivel ridicat al potenţialului de oxido-reducere. Asta le face foarte nocive, permiţându-le radicalilor liberi să domine organismul, să atace şi să distrugă ţesutul.

Apa alcalină (http://www.infoapakangen.ro/) este acel tip de apă pe care ar trebui să-l bem pentru a rămâne sănătoşi. Dacă beţi 3-4 litri de apă proaspătă şi de calitate bună vă veţi bucura de următoarele beneficii pentru sănătate:

–          Energie din abundenţă – deshidratarea duce la o reducere a metabolismului;

–          Pierdere în greutate – de multe ori nivelul scăzut de energie este perceput drept un semn că organismul are nevoie de mâncare, ceea ce duce la alimentare în exces şi la creşterea în greutate;

–          O piele mai sănătoasă – nefiind hidratat, organismul îşi conservă rezervele de apă pentru a alimenta organele vitale, precum inima şi creierul, iar pielea intră în suferinţă. Hidratarea corespunzătoare oferă apă suficientă tuturor părţilor organismului, iar toxinele şi deşeurile sunt eliminate mai rapid.

–          Efect anti-îmbătrânire – apa alcalină microstructurata este bogată în antioxidanţi care previn îmbătrânirea, detoxifiind organismul. Pentru apa antioxidanta accesati: http://www.infoapakangen.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *