Oxigenarea corpului

Protectia organismului
9 mai 2016

Cancerul şi majoritatea bolilor nu rezistă într-un mediu oxigenat. Oxigenarea organelor şi ţesuturilor este un alt mare câştig în procesul de refacere generală.

Oxigenarea organismului

Studiile realizate de oamenii de ştiinţă demonstrează în mod clar că o trăsătură comună a tuturor tumorilor, indiferent de originea şi provenienţa acestora, este mediul lor acid. De fapt, evoluţia tumorii se produce în condiţii de pH acid şi hipoxie sau un nivel scăzut al oxigenului.

De asemenea, o iritaţie prelungită a membranei celulare din mediul cancerigen blochează absorbţia de oxigen, atât de necesară. Atunci când celulei îi lipseşte oxigenul se creează aciditate prin acumularea produşilor toxici de metabolism, radicalii liberi.

Acest aspect creează mediul perfect pentru dezvoltarea şi multiplicarea celulelor canceroase.

O celulă bine oxigenată şi care nu este acidă nu face cancer! Pentu oxigenare celulara incercati Apa Kangen (http://www.infoapakangen.ro/)

Împotriva infecţiilor se poate lupta foarte bine prin oxigenarea corpului. Iată câteva recomandări simple care ajută organismul în acest sens: respiraţia profundă, aerisirea încăperilor în care ne desfăşurăm activitatea şi mişcarea fizică (alergare, înot, săritul corzii etc.), apa antioxidanta, alcalina si microstructurata Kangen.( http://www.infoapakangen.ro/)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *