Skip to content
Home » Despre mine

Despre mine

Programează o consultație!

Cum a luat naștere conceptul?

Viziunea noastră asupra a tot ce înseamnă sănătatea fiecăruia dintre noi s-a conturat ca un concept de sine stătător ce privește omul ca un întreg, un microvers în care fiecare componentă are rolul ei, nevoile ei specifice, responsabilitățile ei, și funcționează după legile  uni-versale care guvernează întreaga Creație.

Astfel a luat naștere Concept de Sănătate, care reprezintă în esență alegerea conștientă a unui stil de viață în armonie perfectă cu toate structurile fizice, mentale, emoționale și energetice care fac parte din noi.

Motto-ul nostru: Soluția este simplă

Listele lungi cu reacții adverse din prospectele medicamentelor și statisticile în continuă creștere ce evidențiază eșecurile medicinii clasice ne pun serios pe gânduri pe mulți dintre noi.

Povestea mea

Daca ar fi să mă Întrebi ce-mi place cel mai mult, marea sau muntele, apa sau pământul, primavara sau iarna, soarele sau luna, ți-as răspunde că toate la un loc!

Dar cel mai mult dintre toate iubesc și îmi place să fiu printre oameni. E locul care îmi aduce bucurie, satisfacție și împlinire sufletească. Printre ei regăsesc adevarații mei prieteni, profesori și mentori.

"Viaţa e frumoasă dacă îi dai voie să fie!" - Charles Bukowski

"Eu, ca om, fac parte dintr-un puzzle, iar acesta alcătuiește un întreg.
Vindecarea trupului, a sufletului și a minții stă la baza acestui întreg”.
Roibu Alina
Terapeut

Programează o consultație!