Skip to content
Home » Produs naturist

Produs naturist

BTY

(pronunțat „beauty”) – din engleză „BEAUTY” (frumusețe) 

Frumusețea interioară care
este vizibilă la exterior

Drageurile Accumulate BTY sunt produsul care vă va susține frumusețea. Drajeurile sunt produse cosmetice nutraceutice naturale care vă vor ajuta să arătați mai bine, mai încrezători și mai tineri, să fiți mai activi și mai puțin să obosiți, datorită elementelor echilibrate pentru o dietă zilnică.

Puțini oameni mănâncă exclusiv legume naturale proaspete, au acces la fructe de calitate, primesc cantitatea necesară de vitamine și mențin echilibrul de grăsimi, proteine ​​și carbohidrați. Toate acestea duc la „deteriorări”. De exemplu, deficiența de zinc duce la acnee și inflamația pielii iar din cauza lipsei de calciu, unghiile și părul devin fragile și lipsite de viață.

Produsul cosmetic nutraceutic BTY de la APL poate face față acestor provocări schimbându-vă în interior și la exterior.

  • Compoziţie: melasă, zahăr de sfeclă, regulator de aciditate acid citric, amestec de plante BTY (muşeţel (matricaria recutita), lemn dulce (glycyrrhíza glabra), creţuşca (filipendula ulmaria), alóe véra (aloe vera), aghinare (cȳnara scolymus), păpădia (taraxacum off.), armurariu (silybum marianum), curcumă (curcuma longa), ceai verde (camelia sinensis), schisándra (schisándra chinénsis), ginkgo (ginkgo bilōba), ashwagandha (withania somnifera), ginseng (pánax)), lămîie, căpșuni, rodie, strugurii, măr, scoruş, avocado, aromă «Ceai verde mate», «Сăpșuni».

BIBLIOTECA DE IERBURI BTY: 

În medicina populară, se crede că o astfel de compoziție de ierburi, fructe și plante va ajuta organismul să scape de paraziți și alte organisme dăunătoare care interferează cu funcționarea sa adecvată, păstrând totuși vigoarea și tonusul.

Valoare energetică368 kcal / 1540 kJ;
grăsimi0 g
acizi graşi nesaturaţi0 g
carbohidraţi92 g
zahăr78 g
(inclusiv zaharoză)40 g
proteine0 g
sare0 g