Portal GoTeam Alina Roibu

Despre noi

DE CE APL GO !

Viziunea noastră asupra a tot ce înseamnă sănătatea fiecăruia dintre noi s-a conturat că un concept de sine stătător ce privește omul că un întreg, un microvers în care fiecare componentă are rolul ei, nevoile ei specifice, responsabilitățile ei, și funcționează după legile universale care guvernează întreaga Creație.

Astfel a luat naștere Concept de Sănătate, care reprezintă în esență alegerea conștientă a unui stil de viață în armonie perfectă cu toate structurile fizice, mentale, emoționale și energetice care fac parte din noi. Întreaga comunitate Go Team Alina Roibu se bucură de un astfel de stil de viață.

Go înseamnă "înainte" iar vibrația acestui cuvânt aduce energie, forță și determinare.

Dăruim starea de bine, energia noastră și motivarea noastră tuturor oamenilor care au nevoie de susținere, de informații și soluții pentru o sănătate "la un alt nivel", la o alta frecventa! Prin schimbarea frecventei corpului apare vindecarea.
Împreună cu noi, echipa Go Team Alina Roibu veți învață despre abordarea holistica a organismului și despre cum să ne menținem sănătatea, în condițiile de astăzi simplu, rapid și plăcut în același timp.